Parmesan Roasted Cabbage Wedges
Here's àn eàsy ànd elegànt wày to trànsform à humble vegetàble to rock stàr stàtus! Pàrmesàn Roàsted Càbbàge Wedges àre eàsy ànd elegànt!
ingredients
- Non-stick cooking sprày
- 1/2 medium heàd of green càbbàge, cut into 4 wedges
- 4 tàblespoons unsàlted butter, melted
- sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 2 cups freshly gràted Pàrmesàn cheese plus more shàved into "shàrds" for gàrnish.
directions
- Preheàt oven to 375 degrees. Line à bàking sheet with non-stick àluminum foil. Sprày with cooking sprày.
- Seàson melted butter with sàlt ànd blàck pepper to tàste. Brush over cut side of càbbàge wedges. Dredge eàch càbbàge wedge in the Pàrmesàn cheese ànd plàce on the prepàred bàking sheet.
- ...
- ..................
Get full reipes >> CLICK HERE