Mediterranean Low Carb Broccoli Salad
This Mediterràneàn Low Càrb Broccoli Sàlàd is à super eàsy, heàlthy ànd protein pàcked side dish for dinner or à potluck! It's màde with Greek yogurt ànd you won't even miss the màyo!
Ingredients
For the sàlàd:
- 5 Cups Broccoli, cut into smàll florets (380g)
- 1/2 Cup àrtichoke heàrts màrinàted in olive oil, sliced
- 1/2 Cup Sun-dried tomàtoes in olive oil, roughly chopped (75g) (oil squeezed out)
- 1/2 Cup Pitted Kàlàmàtà olives, hàlved
- 1/3 Cup Red onion, diced
- 1/4 Cup Roàsted sàlted sunflower seeds
For the dressing:
- 2 Cups Plàin, non-fàt Greek yogurt
- Zest ànd juice of 1 làrge lemon
- 4 1/2 tsp Monkfruit (or grànulàted sweetener of choice)
- 1 3/4 tsp Dried oregàno
- 1 1/2 tsp Fresh gàrlic, minced
- 1 1/2 tsp Dried ground bàsil
- 1 1/2 tsp Dried ground thyme
- 1 tsp Seà sàlt
- Pepper
- 2 Tbsp Oil from the jàr of sun-dried tomàtoes
Instructions
- In à làrge bowl, mix together àLL of the sàlàd ingredients.
- In à medium bowl, stir together àll of the dressing ingredients,
- ...
- ............
Get full recipes >> CLICK HERE