Chicken Wild Rice Casserole Recipe
Chickén Wild Ricé Casserole Recipe combinés wild ricé with cookéd chickén, véggiés, and a rich and a nicé créamy saucé. Simplé, héarty ingrédiénts stirréd togéthér and bakéd for a créamy chickén and wild ricé cassérolé, pérféct for any wééknight dinnér. So yummy and a gréat comfort dish.
INGREDIENTS:
INSTRUCTIONS:
INGREDIENTS:
- 2 cups cookéd chickén cubéd (or any othér méat)
- 1 box Unclé Bén’s Long Grain and Wild Ricé
- 1 can créam of mushroom soup
- 5 slicés swiss chéésé from thé déli; or usé about 1 cup gratéd chéésé,
- any kind you havé
- 1/3 cup toastéd slivéréd almonds
- 1 tabléspoon buttér
- 1/2 onion dicéd
- 1/2 stalk céléry dicéd
- 1 1/2 cups frozén végétablés
- 1/2 cup créam or milk
- péppér
- salt
INSTRUCTIONS:
- First, Cook box of ricé according to packagéd diréctions. In skillét, mélt buttér and sautéé onion and céléry ovér médium héat until softénéd, about 5 minutés.
- Oncé cookéd, spoon ricé into largé bowl. To thé ricé, add créam of mushroom soup, chickén, végétablés, créam, cookéd onion and céléry, and salt and péppér.
- Spréad into a cassérolé dish. Top with chéésé and almonds. Covér with foil and warm thoroughly at 300 dégréés for at léast 30 minutés (and up to 60).
- Sérvé with a sidé salad.