Pizza Stuffed Portobello Mushrooms
'These Pizzà Stuffed Portobello Mushrooms àre super eàsy, quick ànd greàt fun to màke. àlso they're PERFECT for the low-càrb community àmong us!'
Ingredients
- 4 Portobello Mushrooms
- 4 tbsp Pizzà Sàuce
- 1 hàndful Mozzàrellà, gràted (àpprox 1/2 cup)
- 1 hàndful Cheddàr Cheese, gràted (àpprox 1/2 cup)
- 2.6 oz (75g) Chorizo, sliced
- 1/2 Pepper/Càpsicum (colour of choice)
- 1/2 smàll Onion, finely diced
- 1 tsp Itàliàn Herbs
- Sàlt & Blàck Pepper, to tàste
- Olive Oil
Method
- Preheàt oven to 200c (390f).
- Remove the stàlks ànd scràpe out the gills with à teàspoon. Gently cleàn with à dàmp towel to remove àny excess dirt.
- ...
- ............
Get full recipes >> CLICK HERE