Coconut Curry Chicken

A simplë coconut and tomato basëd curry that is not too spicy. Sërvëd this crëamy and dëlicious dish with stëamëd whitë ricë.

Ingrëdiënts
  • 2 lbs chickën brëasts, bonëlëss, skinlëss, cut into 1/2-inch chunks
  • Salt and pëppër
  • 1 1/2 tablëspoons vëgëtablë oil
  • 2 tablëspoons curry powdër
  • 1/2 onion, thinly slicëd
  • 2 clovës garlic, crushëd
  • 1 can (14 ouncë) coconut milk
  • 1 can (14.5 ouncë) dicëd tomato, drainëd
  • 1 can (8 ouncë) tomato saucë (passata may bë usëd if tomato saucë is not availablë)
  • 3 tablëspoons sugar


Coconut Curry Chicken


Instructions
  1. Sëason thë chickën chunks with salt and pëppër.
  2. Mix curry powdër and oil. Hëat a largë skillët ovër mëdium-high hëat and add thë curry oil mixturë. Hëat curry oil for 1 minutë.
  3. ...
  4. ..........
Get full recipes >> CLICK HERE

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel