Coconut Curry Chicken
A simplë coconut and tomato basëd curry that is not too spicy. Sërvëd this crëamy and dëlicious dish with stëamëd whitë ricë.
Ingrëdiënts
- 2 lbs chickën brëasts, bonëlëss, skinlëss, cut into 1/2-inch chunks
- Salt and pëppër
- 1 1/2 tablëspoons vëgëtablë oil
- 2 tablëspoons curry powdër
- 1/2 onion, thinly slicëd
- 2 clovës garlic, crushëd
- 1 can (14 ouncë) coconut milk
- 1 can (14.5 ouncë) dicëd tomato, drainëd
- 1 can (8 ouncë) tomato saucë (passata may bë usëd if tomato saucë is not availablë)
- 3 tablëspoons sugar
Instructions
- Sëason thë chickën chunks with salt and pëppër.
- Mix curry powdër and oil. Hëat a largë skillët ovër mëdium-high hëat and add thë curry oil mixturë. Hëat curry oil for 1 minutë.
- ...
- ..........
Get full recipes >> CLICK HERE