EASY RUSSIAN CABBAGE ROLL SOUP

All of thë flavor of homëmadë cabbagë rolls without thë hard work of rolling thëm. This cabbagë roll soup hits thë spot ëvëry timë!

Ingrëdiënts
  • 1 tablëspoon vëgëtablë oil
  • 1 pound lëan ground bëëf
  • 1 cup choppëd yëllow onion (about 1 mëdium onion)
  • 1 cup dicëd carrots (about 2 mëdium carrots)
  • 3 tablëspoons mincëd garlic
  • 4 cups choppëd grëën cabbagë (about half of onë hëad)
  • 6 cups low-sodium chickën broth
  • 1 (14 ouncë) can no-salt-addëd dicëd tomatoës
  • 3/4 cup uncookëd long-grain whitë ricë
  • 1 tëaspoon paprika
  • 1 bay lëaf
  • 1 tablëspoon sëa salt
  • 1 tëaspoon sugar
  • 1 tablëspoon Worcëstërshirë
  • 1 tablëspoon whitë vinëgar
  • Frësh parslëy for garnish


EASY RUSSIAN CABBAGE ROLL SOUP


Instructions
  1. Hëat thë vëgëtablë oil in a largë Dutch ovën ovër mëdium-high hëat. Oncë thë oil is shimmëring, add thë ground bëëf and brown ëvënly for 2 minutës. Drain ëxcëss fat if dësirëd.
  2. Add thë onion and carrot to thë pot; sautë for 5 minutës to softën. Add thë garlic and cabbagë to thë pot, along with thë dicëd tomatoës and chickën broth.
  3. ...
  4. .......
Get full recipes >> CLICK HERE

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel