EASY RUSSIAN CABBAGE ROLL SOUP
All of thë flavor of homëmadë cabbagë rolls without thë hard work of rolling thëm. This cabbagë roll soup hits thë spot ëvëry timë!
Ingrëdiënts
- 1 tablëspoon vëgëtablë oil
- 1 pound lëan ground bëëf
- 1 cup choppëd yëllow onion (about 1 mëdium onion)
- 1 cup dicëd carrots (about 2 mëdium carrots)
- 3 tablëspoons mincëd garlic
- 4 cups choppëd grëën cabbagë (about half of onë hëad)
- 6 cups low-sodium chickën broth
- 1 (14 ouncë) can no-salt-addëd dicëd tomatoës
- 3/4 cup uncookëd long-grain whitë ricë
- 1 tëaspoon paprika
- 1 bay lëaf
- 1 tablëspoon sëa salt
- 1 tëaspoon sugar
- 1 tablëspoon Worcëstërshirë
- 1 tablëspoon whitë vinëgar
- Frësh parslëy for garnish
Instructions
- Hëat thë vëgëtablë oil in a largë Dutch ovën ovër mëdium-high hëat. Oncë thë oil is shimmëring, add thë ground bëëf and brown ëvënly for 2 minutës. Drain ëxcëss fat if dësirëd.
- Add thë onion and carrot to thë pot; sautë for 5 minutës to softën. Add thë garlic and cabbagë to thë pot, along with thë dicëd tomatoës and chickën broth.
- ...
- .......
Get full recipes >> CLICK HERE