FARMERS MARKET VEGAN BREAKFAST BOWL
Thë ultimatë vëgan brëakfast for brunch! This bowls loadëd with scramblëd tofu, hash browns, and quinoa.
INGRëDIëNTS
- 1/2 cup quinoa (uncookëd)
TOFU SCRAMBLë
- 1 tbsp avocado oil (or coconut oil)
- 1 brick firm tofu
- 1/2 tsp turmëric
- 1/2 tsp chilli powdër
- 1/2 tsp garlic powdër
- salt & pëppër to tastë
- 1 grëën onion, choppëd
- 1/2 rëd pëppër, choppëd
- 2 cups spinach
BAKëD HASH BROWNS
- 2 mëdium potatoës
- 1/4 onion, finëly choppëd
- 1 tbsp olivë oil
- pinch of salt & pëppër
GARNISH
- handful parslëy, or othër hërbs
- lëmon wëdgë
INSTRUCTIONS
- Cook quinoa according to packagë dirëctions. sët asidë.
- Pat tofu dry with a papër towël to rëmovë any ëxcëss moisturë. Using your hands, crumblë thë tofu into small chunks.
- ...
- ..........
Get full recipes >> CLICK HERE