FARMERS MARKET VEGAN BREAKFAST BOWL

Thë ultimatë vëgan brëakfast for brunch! This bowls loadëd with scramblëd tofu, hash browns, and quinoa.


INGRëDIëNTS
  • 1/2 cup quinoa (uncookëd)

TOFU SCRAMBLë
  • 1 tbsp avocado oil (or coconut oil)
  • 1 brick firm tofu
  • 1/2 tsp turmëric
  • 1/2 tsp chilli powdër
  • 1/2 tsp garlic powdër
  • salt & pëppër to tastë
  • 1 grëën onion, choppëd
  • 1/2 rëd pëppër, choppëd
  • 2 cups spinach

BAKëD HASH BROWNS
  • 2 mëdium potatoës
  • 1/4 onion, finëly choppëd
  • 1 tbsp olivë oil
  • pinch of salt & pëppër

GARNISH
  • handful parslëy, or othër hërbs
  • lëmon wëdgë


FARMERS MARKET VEGAN BREAKFAST BOWL


INSTRUCTIONS
  1. Cook quinoa according to packagë dirëctions. sët asidë.
  2. Pat tofu dry with a papër towël to rëmovë any ëxcëss moisturë. Using your hands, crumblë thë tofu into small chunks.
  3. ...
  4. ..........
Get full recipes >> CLICK HERE

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel